Series

Alle deze projecten heb ik zelf geproduceerd, gepresenteerd en gemonteerd in samenwerking met cameraman en/of stagiair.

Dat studenten er soms een puinhoop van maken is niet geheel onbekend. Ik was nieuwsgierig of ik de smerigste koelkast van Groningen kon vinden. Een leuke samenwerking waar ik met een glimlach aan terug denk.

Ik word soms nog steeds aangesproken als koelkasteninspecteur….


Van kanopolo tot mountainboarden, zeemeerminzwemmen en onderwaterhockey. Het was erg bijzonder om al die bijzondere sporten langs te gaan. Dit was mijn eerste serie en ik heb veel geleerd over de productie en het neerzetten hiervan. Gelachen hebben we zeker.


Het is best spannend om onaangekondigd binnen te komen vallen. We zijn ook wel eens weggestuurd. Maar de aanhouder wint en dan zitten er parels van ervaringen tussen. Een creative manier om de school te laten zien.

Onderstaande videoseries heb ik de productie-camerawerk en montagewerk gedaan:


Rick weet alles van natuur. En hoe leuk is het om op een ludieke manier, passend bij Sikkom, de kijker hierover te informeren. De inhoud doet Rick Middelbos geheel zelf. Het camerawerk en montage ben ik verantwoordelijk voor.


Het waarmaken van de dromen van deze jongen was hartopenend. Door het maken van deze serie heeft hij o.a zijn helden van Wat Aans, Henk Grol en Kraantje Pappie ontmoet. Prachtig om hem te mogen begeleiden tijdens de opnames.

Samenwerken?