Video heeft het unieke vermogen om emoties op te wekken en een verhaal krachtig te vertellen.

Waarom video?

Video is persoonlijk

Video trekt direct de aandacht en onderscheidt je van de concurrentie. Bewegende beelden en geluid wekken emoties op, betrekken je doelgroep en maken je bedrijf transparanter en persoonlijker. Dit creëert een diepere band met je publiek, vergroot betrokkenheid en heeft een blijvende impact op je merk.

Vergroot je Online Bereik

Videocontent vergroot aanzienlijk je online bereik. Deel eenvoudig je video via diverse kanalen en laat anderen deze moeiteloos verspreiden over het wereldwijde web. Daarnaast optimaliseert het je SEO.

Verhoogt Conversie

Voordat potentiële klanten beslissen over je product of dienst, zoeken ze online informatie. Video’s worden sneller bekeken dan teksten, dus grijp je direct de aandacht. Zo vergroot een video de kans dat mensen eerder overgaan tot aankoop of het inhuren van je diensten.

Mijn werkwijze:

Stap 1.

We beginnen met een intakegesprek. Jullie vertellen me meer over jouw bedrijf en waar jullie naar opzoek zijn. Ik vertel wat ik voor jullie kan betekenen en wat mijn eerste ideeën zijn. Dan stuur ik de offerte en bij groen licht ga ik verder met het uitwerken van het concept en plannen we een draaidag. 

Stap 2.

Op de draaidag kom ik langs en schiet ik de beelden en eventuele interviews. Hiermee breng ik jouw verhaal tot leven op een manier die blijft hangen en je doelgroep aanspreekt.

Stap 3.

Dan ga ik alles monteren, kies ik passende muziek en bewerk ik alle beelden zorgvuldig na. Binnen 4 weken stuur ik de eerste versie van de video. Je kunt met de correctieronde nog suggesties en feedback geven. 

Stap 4.

Het eindresultaat ontvangen jullie dan in de mailbox. Eventuele advies over hou de video het beste in te zetten is beschikbaar. Tijd om jouw project te laten shinen! 

Bekijk per categorie mijn videoportfolio: