Trouwfilms

Mijn passie is het vastleggen van bruiloften op een betoverende wijze, waarbij emotie en sfeer centraal staan.

Mijn werkwijze: 

We ontmoeten we elkaar voorafgaand aan jullie speciale dag. Dit kan ook via videobellen. Ik hecht veel waarde aan het leren kennen van de mensen die ik ga vastleggen. Dit stelt me in staat om beter te begrijpen wat bij jullie past en om een echt persoonlijke video te creëren. Bovendien ben ik dan niet langer een vreemde videograaf die rondloopt op jullie bruiloft. Het is voor mij essentieel dat zowel jullie je op je gemak voelen bij mij als dat ik me comfortabel voel bij jullie.

Tijdens ons eerste kennismakingsgesprek bespreken we wat voor jullie van belang is en leren we elkaar beter kennen. Een goede verbinding is immers cruciaal voor een geslaagde samenwerking.

Samen zullen we de planning van jullie speciale dag doornemen. Het is leuk om vooraf aan de bruiloft zelf een filmshoot te houden op een mooie locatie zoals in de natuur. Dat kan ook direct een fotomoment zijn. Deze vooropnames voegen een extra dimensie toe aan jullie trouwfilm, en ik ben enthousiast om samen te brainstormen over de creatieve mogelijkheden.

Ik zal onopvallend aanwezig zijn, elk detail vastleggend terwijl jullie genieten van deze onvergetelijke dag. Mijn doel is om de emoties, de liefde en de unieke momenten vast te leggen, zodat jullie deze herinneringen voor altijd kunnen koesteren.

Na de opnames ga ik aan de slag met de montage en stuur ik jullie de eerste versie van het bruidsfilmproject. Jullie hebben de mogelijkheid om eventuele aanpassingen aan te geven. Dan stuur ik de uiteindelijke versie naar jullie op, of ik kom hem persoonlijk brengen en laten zien. Nu kunnen jullie op ieder gewenst moment terug te blikken op deze betoverende dag.

We zijn werkelijk dolgelukkig met de prachtige video die Ellen heeft gemaakt van onze bruiloft! Het is haast onmogelijk om niet te glimlachen telkens wanneer we de beelden bekijken, waardoor we telkens opnieuw kunnen genieten van de magie van onze speciale dag. Elke euro waard. 

Vanaf het allereerste gesprek met Ellen voelden we ons begrepen en gewaardeerd. Ze nam uitgebreid de tijd om onze wensen te bespreken en creëerde vervolgens een doordacht plan om ervoor te zorgen dat alle bijzondere momenten op de best mogelijke manier werden vastgelegd.

Op de dag zelf was Ellen een waar genoegen om erbij te hebben. Haar professionaliteit en vriendelijkheid droegen bij aan de ontspannen sfeer, waardoor wij ons volledig konden concentreren op het vieren van onze liefde. Ze wist de meest emotionele en vreugdevolle momenten op een onopvallende manier vast te leggen, wat resulteerde in een video die niet alleen de gebeurtenissen, maar ook de emoties perfect weerspiegelt.

Voor toekomstige bruidsparen is het zonder twijfel een aanrader om voor Ellen te kiezen. Haar toewijding aan haar vak en haar vermogen om de essentie van een moment vast te leggen, maken haar een uitzonderlijke keuze voor het vereeuwigen van een van de belangrijkste dagen in het leven.

Ellen, hartelijk dank voor het vastleggen van onze liefde op zo’n prachtige manier. We zullen deze video koesteren als een kostbaar aandenken aan de mooiste dag van ons leven!

DSC01922-scaled.jpg

- Femke Roemeling en Ruud Hartveld

Trouwfilm

Door @ellenprojects
1600
 • bruiloftsvideo van 5-8 min
 • Korte trailer van 1-2 min
 • Videograaf 8 uur aanwezig
 • Opgeleverd in 4k HD op USB
 • Rechtenvrije muziek
 • Reiskosten vergoed door heel NL
 • Binnen 4 weken klaar
Basis

Trouwfilm + fotografie

fotografie door Niels Meijer @nielsknelis
2750
 • De trouwfilm package plus
 • Volledige fotoreportage
 • Hoge resolutie bestanden
 • Social media formaat bestanden
 • Apparatuurkosten
 • Bruiloftsalbum in overleg
 • Binnen 4 weken aangeleverd
Combi package

De bedragen zijn inclusief btw. Als er een trouwalbum afgenomen wordt dan kunnen de diensten geleverd worden voor 9% btw in plaats van 21% btw. Verschillende opties zoals tijdsduur aanwezigheid zijn mogelijk in overleg.